Hem » OmniVegan 100 % veganska kosttillskott » OmniVegan Järn, 60 st
15% VID ORDER PÅ 3+ PRODUKTER
FRI FRAKT ÖVER 350 KR

OmniVegan Järn, 60 st

OmniVegan Järn innehåller en organisk bunden källa till järn. Kliniska studier med denna källa kallad Ferrochel® har visat ett bra upptag i kroppen samt skonsam effekt på magen. OmniVegan Järn innehåller också ekologisk acerola körsbär som är en naturlig källa till Vitamin C. Vitamin C ökar upptaget av järn. Ett rent produkt utan unödige tillsatser.
Storlek:
Artikelnamn: OmniVegan Järn, 60 st
Artnr: 18079
0+ 129 kr
1+ 129 kr
Lagerstatus: I lager

Produktbeskrivning

OmniVegan Järn en ny produkt med organisk bundet järn samt vitamin C i form av acerola körsbär. 

Väldokumenterad organisk bundet järn (Ferrochel®)

OmniVegan Järn innehåller en organisk bunden källa till järn. Kliniska studier med denna källa kallad Ferrochel® har visat ett bra upptag i kroppen samt skonsam effekt på magen.
Dosen är 25 mg per kapsel vilkat gör produkten lämplig til de segmenten som kan ha behov för extra järn såsom tonåringar, kvinnor i fertil ålder, gravida samt vegtarianer och veganer.

Med vitamin C i form av acerola körsbär
OmniVegan Järn innehåller acerola körsbär som till och med är ekologiska. Acerola körsbär är en naturlig källa till Vitamin C. Vitamin C ökar upptaget av järn.

Om järn
Järn är en viktig mineral som används av alla celler i kroppen. Nivån av järn regleras i huvudsak av vår diet. Järn finns i två typer:

 • Hemjärn: Finns i blod och muskler. Hemjärn är lättast för kroppen att tillgodogöra sig och utgör ungefär hälften av järninnehållet i animaliska föda.
 • Icke-hemjärn, också kallat joniserat järn, är en form som är svårare för kroppen att ta upp. Detta järn utgör allt järn i vegetabilisk föda. Upptaget kan påverkas av både kost och mediciner.

 

Järn bidrar till:

 • normal energiomsättning
  • normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin
  • normal syretransport i kroppen
  • immunsystemets normala funktion
  • att minska trötthet och utmattning

 

Vegansk certifiering
OmniVegan Järn är fri från animaliska ingredienser och registrerad vid den internationella organisationen The Vegan Society. Produkten innehåller dessutom inte soja, gluten eller laktos

För mer information om produkten klicka på flikarna "Innehållsförteckning" samt "Användning".

Veganska kosttillskott med naturliga ingredienser. Du som är vegan eller vegetarian behöver ofta få i dig extra näring i form av naturliga kosttillskott som vitaminer och mineraler. Det kan även vara hälsosammare med veganska produkter om man är extra känslig för vissa ämnen. Omnivegan erbjuder bland annat veganska kosttillskott som multivitamin, jod, järn, B12, kalcium, Q10, lecitin, D3 och omega 3 för veganer. Med 100% veganska kosttillskott slipper man oroa sig för att få i sig ämnen från djurriket. Växtbaserade kosttillskott minst lika bra som tillskott med animaliska ingredienser.

Innehållsförteckning

Innehåll och DRI* per 1 kapsel
Namn Mängd % av DRI
Järn (organisk bundet, Ferrochel®) 25 mg 179 %
Vitamin C (ekologisk acerola körsbär) 40 mg 50 %

*DRI: Dagligt Referensintag

Ingredienser: : Acerola körsbärsextrakt (Malpighia glabra (punicifolia)), organisk bundet järn (ferrobisglycinat, Ferrochel®), risextrakt, risfiber. Vegetabilisk kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Användning

Rekommenderat intag: 1 kapsel per dag.
Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Mer information / Dokument

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

JAaM
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)